به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، شاهدخت فتحی بیرانوند در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به شاخص نسخه پیچی الکترونیکی در استان عنوان کرد: میتوان گفت ۱۰۰ درصد بخش خصوصی که با بیمه سلامت قرارداد داشتند وارد سامانه شدهاند که موفقیت قابل قبولی است، نسخه پیچی الکترونیکی در مراکز رادیولوژی و آزمایشگاهی به طور صد درصد و داروخانهها بین ۹۰ تا ۹۵ اجرایی شده است.
وی افزود: بیمه سلامت استان در خصوص اجرای طرح نسخه پیچی الکترونیکی بین چهار تا پنج استان اول قرار دارد که رتبه قابل قبولی است، با این اتفاق نگاهها به سمت استان معطوف شد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: بیمه سلامت استان در ارزیابی عملکرد شش ماهه اول سال جاری جزو پنج استانی است که در گروه «a» قرار دارد و این اتفاق خوبی است، زیرا تنها پنج استان در این گروه قرار دارند.
فتحی بیرانوند در ادامه صحبتهای خود بیان کرد: ظرف چند ماه اخیر نیز مذاکرات و جلساتی را در خصوص نسخه پیچی الکترونیکی در مراکز دولتی دانشگاه علوم پزشکی داشتهایم که کارها خوب پیش میرود، زیرا به دنبال حذف هر چه سریعتر دفترچهها هستیم.
وی تاکید کرد: حذف دفترچههای درمان قطعا نقطه عطفی در سازمان بیمه سلامت است.
مدیرکل بیمه سلامت استان عنوان کرد: در حال حاضر سامانه درآمدی بیمه سلامت نیز به صورت الکترونیکی است، در گذشته ما همواره در پرداخت حق بیمه با مشکل مواجه بودیم اما اکنون این معضل رفع شده است.
فتحی بیرانوند افزود: در حال حاضر چک دی ماه پزشکان که نسخه الکترونیکی را انجام دادهاند پرداخت شده یعنی به تعبیری پرداختها به روز است، در حالی که در گذشته ده تا دوازده ماه مطالبات با تأخیر پرداخت میشد و نارضایتیهایی را به دنبال داشت.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به بیمه همگانی نیز اشاره کرد و گفت: با شیوع کرونا و پس از رایزنیهای انجام شده صدور دفترچههای بیمه سلامت رایگان صورت میگیرد، در دی ماه و آذر ماه سال جاری ۱۷ هزار دفترچه بیمه سلامت رایگان در استان صادر شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان با تاکید بر اینکه انتظار ما از بیمهشدگان این است که تنها مراجعات ضروری به مراکز درمانی صورت بگیرد، خاطر نشان کرد: این اعتبار دولتی و متعلق به عموم مردم است و باید شرایط به گونهی باشد که همه به طور مناسب و عادلانه از خدمات بیمهی بهرهمند شوند.
انتهای پیام/