سید حبیبالله موسوی امروز در حاشیه افتتاح خانههای هلال روستای افرینه و چممورت بخش معمولان در گفتوگو با خبرنگار فارس در پلدختر، اظهارداشت: خانههای هلال روستایی کاری بسیار مهم و ضروری به منظور گسترش آموزش امدادی با مشارکت افتخاری و داوطلب محوری، صلح دوستی و واکنش سریع در مواقع بروز حوادث طبیعی راهاندازی شدند.
وی افزود: ایران جز ۱۰ کشور حادثهخیز دنیا است و ضرورت دارد سطح آموزش و خدمات امدادی هلال احمر به نقاط مختلف و دوردست از جمله روستاها گسترش پیدا کند تا در زمان بروز حادثه و انسداد راهها و جادهها، با استفاده از ظرفیت نیروهای امدادی آموزش دیده و امکانات و تجهیزات دپو شده کمترین تلفات انسانی ایجاد شود.
بخشدار معمولان بیان داشت : با توجه به خشکسالیهایی که هر2 سال یک بار در منطقه شاهد هستیم، سال آینده ممکن است با بارندگیهای شدید و سیلابی مواجه شویم، از این رو وجود خانههای هلال در روستاها، دغدغه مردم در جهت کمکهای امدادی این جمعیت را کاهش و موجب امیدواری و ثبات سکونت در روستا میشود.
موسوی گفت: این بخشداری آمادگی دارد با مشارکت دهیاران و شوراهای اسلامی به جای 2 مرکز هلال احمر در روستاهای افرینه و چم مورت، ۲۰ خانه هلال احمری روستایی راهاندازی کند.
رییس جمعیت هلال احمر پلدختر نیز به خبرنگارفارس در پلدختر اظهار داشت: خانههای هلال روستایی به عنوان چکیدهای از هلال احمر در روستاها و پل ارتباطی این جمعیت با روستاییان هستند.
علی کیانی افزود: خانههای هلال در راستای تحقق شعار هر خانواده یک امدادگر و ارائه آموزشهای همگانی برای مقابله در برابر حوادث و سوانح طبیعی راهاندازی میشوند که جذب خیران داوطلب در روستاها به منظور آمادگی جهت کمکهای اولیه در حوادث از مهمترین فعالیتهای خانه های هلال است.
وی یادآور شد: تشکیل خانههای هلال در روستاها به نوعی واگذار امور به آن دسته از افرادی است که نقطه قوتی برای جمعیت هلال احمر و حلقههای به هم پیوسته از توان توانمندان در جهت رفع نیاز و مشکلات نیازمندان میباشند.
انتهای پیام/